Župan Ivan Celjak obišao je prostore ambulanti Doma zdravlja Petrinja, ispostave Glina te zgradu Doma za starije osobe Glina koja je teško oštećena u potresu. Razvojna agencija SIMORA omogućila je pacijentima da u ovo božićno vrijeme čekaju na red za svoje preglede u povoljnijim uvjetima, da im ne bude hladno, pod krovom. ‘Što se tiče ambulanti, osigurali smo za njih, vjerojatno već od ožujka, čvrst objekt. Krenuli smo s postupkom uređenja čvrstog objekta, to će nam biti prijelazno rješenje, sve dok ne obnovimo glavnu zgradu Doma zadravlja.’ Istaknuo je župan Celjak.

Poklon Sisačko-moslavačke županije Glini-klizalište na otvorenom

Župan Ivan Celjak na prostoru Autobusnog kolodvora u Glini predao je na korištenje klizalište na otvorenom, dar Sisačko-moslavačke županije najmlađim i svim ostalim Glinjankama i Glinjanima. Uz operativnu pomoć Zajednice sportskih udruga i saveza SMŽ, u Glini je otvoreno klizalište.

„Kad vidimo osmijeh na licima djece, znamo da smo napravili pravu stvar i da smo omogućili Glinjankama i Glinjanima, a osobito onim najmlađima, da idućih tridesetak dana uživaju na ledu, da osjete bar dio zimskih radosti u ovim izazovnim vremenima u kojima se nalazimo,“ rekao je u ovoj prigodi župan Celjak, koji je iz Gline uputio i čestitku za Božić svim stanovnicama i stanovnicima Sisačko-moslavačke županije.