Na inicijativu mladih, SMŽ je uvela tri noćne vikend autobusne linije na relaciji Sisak-Petrinja u sklopu projekta „Županijski prijevoz za sve“.

Sigurnu i povoljnu vožnju osigurali smo za gotovo 100 mladih u prva dva vikenda ovog projekta, a mirniji vikendi su bili i za brojne roditelje koji su inače vozili mlade vikendom na mjesta okupljanja.

Ovo je prva realizirana inicijativa, koja je ujedno i početak naših planiranih brojnih aktivnosti putem programa Centra za mlade gdje aktivno potičemo mlade na više druženja.

Oni koji još nemaju mjesečnu kartu po subvencioniranoj cijeni od 2,00 eura, a na koje se odnosi ova mjera, mogu je izvaditi na način da dođu na jednu od 10 lokacija upravnih tijela Sisačko-moslavačke županije (Sisak – A. Starčevića 29, Petrinja – Ulica V. Mačeka 47) od 7.30 do 15.30 sati. Na uvid trebaju predočit osobnu iskaznicu nakon čega će im se izdati iskaznica o pravu na subvencionirani prijevoz po projektu „Županijski prijevoz za sve“ s kojom dolaze na prodajno mjesto prijevoznika i kupuju mjesečnu kartu po subvencioniranoj cijeni od 2,00 eura.

Izvor: SMŽ